Nasaleze

Prirodno rešenje za alergijski rinitis!

 

NASALEZE® Allergy Blocker je naučno dokazani prirodni preparat koji osim što brzo smanjuje simptome, deluje i na uzrok pojave alergija. Preporučuje se kao brza i sigurna zaštita od alergena (polen, prašina, dlake, grinje…). Bezbedan je za dužu upotrebu i može se koristiti u kombinaciji sa drugim anti-alergijskim preparatima.

 

Nasaleze je registrovan kao medicinsko sredstvo klase I. Sadrži inertan prah mikrokristalne celuloze koja reaguje sa sluzokožom nosa stvarajući fini gel koji formira zaštitnu barijeru protiv alergena i čestica iz vazduha.
Nasaleze počinje da deluje za manje od 2 minuta i njegova upotreba se preporučuje pre izlaganja polenu i drugim alergenima.

 

NASALEZE je 100% prirodan preparat koji ne sadrži antihistaminike, kortikosteroide i nema poznatih neželjenih efekata. Mogu ga koristiti deca starija od 18 meseci (pod nadzorom odrasle osobe), trudnice, dojilje, odrasli.

 

Nasaleze® Allergy Blocker

  • Smanjuje kijanje, zapušenost, curenje nosa i druge simptome alergije.
  • Pruža brzu i efikasnu zaštitu od polena, polenske groznice, grinja i drugih čestica iz vazduha inhaliranih putem nosa formirajući zaštitnu barijeru koja oblaže nazalne puteve.
  • Ne izaziva naviku i pospanost.
  • Klinički je testiran, prirodan, ne sadrži lekove i nema neželjenih dejstava što ga čini pogodnim kako za odrasle tako i za decu, trudnice i dojilje.
  • Koristiti ga tri puta dnevno tokom sezone alergija ili prilikom boravka u sredini koja sadrži alergene u vazduhu, kao što je izlazak u prirodu ili brisanje prašine.
  • Osvežavajućeg mirisa na mentu.

Nasaleze® Allergy Blocker deluje tamo gde alergeni napadaju!

dragispharm logo mob