Logona

Beautiful by nature!

 

Logona je nemački brend organske kozmetike nastao pre 40 godina na krilima ekološkog pokreta i neobuzdane želje mladih ljudi da formulišu proizvode za negu bez hemijskih sastojaka štetnih po okolinu i zdravlje korisnika. Tokom godina razvila se u prestižnu organsku kozmetiku prisutnu na tržištima širom sveta.


Od samog nastanka, zahvaljujući sopstvenoj laboratoriji za istraživanje i razvoj, Logona razvija pionirske, inovativne proizvode. Počev od kozmetike namenjene osobama sa izraženim alergijama, bez sintetskih konzervansa, boja i parfema, preko prvih šampona bez veštačkih penećih sastojaka (natrijum lauril sulfata), sve do svetske inovacije – Logona lakova za nokte sa prestižnim BDIH sertifikatom.

Image

Kako bi se zadržalo poverenje već postojećih kupaca, i steklo povernje novih, Logona se zalaže za uvođenje sertifikata koji će garantovati prirodni i organski kvalitet proizvoda. Nakon uloženih godina rada radne grupe čiji je Logona član, nastao je BDIH - nemački sertifikat koji utvrđuje stroga pravila u pogledu sastojaka koji se mogu naći u proizvodima prirodne kozmetike. Sledeći nastaje NaTrue - internacionalni sertifikat za prirodne, organske kozmetičke proizvode kao potreba za ovakvim sertifikatom na međunarodnom nivou.
Na Logona proizvodima možete naći i simbole koji označavaju njihov organski kvalitet, da nisu testirani na životinjama, kao i oznake vegan i bez glutena na onim koji te uslove ispunjavaju. Posebna pažnja obraća se i na ambalažu. Sva pakovanja su minimalna i bio razgradiva u skladu sa ekološkim zahtevima u pogledu zaštite životne sredine.

Image

dragispharm logo mob